FjBk’s trænerteam anno 2021/22

Aftalerne med årets trænerteam er landet, og vi kan igen i år præsentere et stærkt trænerteam fordelt på miniton, ungdom, senior og motionist.

Miniton

Det blev ikke til meget Miniton sidste sæson, grundet Covid-19. Heldigvis er Kathrine K. Mortensen og Anne D. Gunnersen igen helt klar til, at give de yngste spillere en god og sjov indgang til badmintonsporten. Hver tirsdag fra uge 43, leger minitonerne og deres forældre sammen med Kathrine og Anne.

Ungdom

Trænerteamet for ungdom er kun blevet forstærket, idet alle trænere fra sidste sæson er med igen, og 2 tidligere hjælpetrænere er blevet opgraderet til trænere. Dermed står vi til den kommende sæsonstart klar med 8 trænere og 3 hjælpetrænere.

For klubbens U9-U11’ere (hold 1 og 2) står Sine Frandsen hver mandag klar til at træne dem. I år får hun en stærk opbakning af Maria K. Mortensen, som er hjemvendt fra 2 år på efterskole. Maria var før hun tog på efterskole hjælpetræner i klubben, og viste et godt tag på de yngste. Til at hjælpe U9-11’erne både mandag og fredag står hjælpetrænerne Thea Gravesen, Karl-Viktor D. Larsen og Bertel R. Nørgaard igen i år klar.

Til at træne hold 3 (U11-15) kan klubben glædeligt igen præsentere Michel Hjortshøj, Signe Gravesen og Kristoffer Rødbro. 3 dygtige trænere der har været i klubben i mange år og står inde for at skabe et godt træningsmiljø. De er gode til at finde en balance mellem teknisk udvikling og sjov.

Klubbens hold 4 med de mest øvede spillere står Martin Frandsen, Michel Hjortshøj og Kristoffer Rødbro for. Et hold hvor teknisk udvikling og taktik er i højsædet. Her bliver der også skruet op for tempoet og disciplinen men aldrig på bekostning af glæden ved spillet.

Fredagens træninger for hold 1 og 2 kommer til at være et rullende skift af trænere. Her kommer Martin Viberg og Sebastian G. Nielsen også på banen sammen med Maria, Signe, Kristoffer og Martin. De vil også tage sig af åben hal, som vi holder fast i.

Klubbens vision om at udvikle egne ungdomstrænere som kender fællesskabet og træningsmiljøet har båret frugt. Trænererfaring og -niveau stiger for hver sæson, og missionen er at fortsætte denne udvikling.

Senior

Martin Frandsen fortsætter med seniorholdet i den kommende sæson. Starten på forrige sæson viste gode takter på seniorholdet, med et kanon træningsmiljø, inden Covid-19 lukkede os ned. Målet er at ramme samme gode bølge igen.

Motionist

På den ugentlige motionisttræning, kaldet tirsdagsholdet, er der i år udskiftning på trænerposten. Klaus og Randi startede i 2016 tirsdagsholdet for nye motionistspillere, der manglede nogle at spille med. Efter en svær opstart fik de virkelig gang i løjerne, og i de sidste 3 sæsoner har der været fuldt hold. Da Randi og Klaus skifter postnummer, har de valgt at overdrage trænerposten til et friskt og stabilt par i Mette og Brian Langgaard Andersen. Vi er glade for, at Mette og Brian vil fortsætter de gode takter for de mange motionistspillere.

Stor tak til Randi og Klaus for deres indsats, deres humor, og deres engagement i klubben.

Med dette stærke trænersetup kan det kun gå hen og bliver en rigtig fed badmintonsæson!