Nyt år og forandringer i Fjerritslev Badmintonklub.

Gennem mange år, har vi været en klub i en fantastisk udvikling.

FjBk er kendt rundt omkring for et godt klubliv, altid opbakning fra forældre til bl.a. kørsel og bagning. Frivillige hænder i alle aldre der løfter træninger, arrangementer, stævner mm. Noget andre klubber savner opbakning til og som vi er stolte af, at vi kan præstere her i FjBk.  

Men opgaverne er efterhånden som årene er gået blevet større og flere. Vi har et højt serviceniveau i FjBk, når vi kigger på de andre nærtliggende badmintonklubber. Et niveau som vi gerne vil bibeholde og det kræver flere hænder for at vi kan det. Derfor er fremtidens håb, at vi kan stå sammen, fra yngst til ældst, om denne opgave, løfte i flok og vise hvilket fantastisk klubliv vi har i FjBk og i fremtiden.

Vi kigger frem mod en omstrukturering af klubben, hvor der vil blive lavet udvalg, med forskellige opgaver. Der bliver klubmæssigt ikke flere opgaver, men opgaverne skal fremadrettet fordeles mellem flere hænder.

Kig på tegningen og tænk over hvor du kan gøre en indsats.  Vi har brug for din hjælp, for at vi stadig kan have en badmintonklub i Fjerritslev. Der er både små, store, korte, længerevarende, praktiske og stillesiddende opgaver.

Vi kan alle bidrage med noget – uden dig ingen FjBk!

Vi ses til Generalforsamling d. 13. februar, hvor dette er på dagsorden